NYAS, COCA!
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El Llevant FS haurà de jugar el tercer partit després de caure en els penals

Els granotes han sigut superiors en la primera meitat, però el porter local ha estat molt encertat

Tolrà controla el baló / LNFS
16 de juny 2021 - 23:10

El segon partit entre el Valdepeñas i el Llevant ha sigut explosiu des del segon minut de joc, quan els manxecs han perdut Cainan per expulsió. Els granotes han disfrutat de molt bones ocasions, però el porter Edu ha mantingut a zero la seua porta en la primera meitat.

En la represa, Esteban ha fet el 0-1 i Dani Santos ha fet el gol que ha forçat la pròrroga. En el temps extra, Pedro Toro ha pogut desnivellar el partit, però el seu llançament ha anat fora. Quan faltaven dos minuts per a la conclusió, Diego Rios ha utilitzat Gallo de porter jugador.

En la tanda de cinc penals el Valdepeñas ha transformat quatre penals i el Llevant només tres perquè han llançat al pal Gallo i Araça. Diumenge es jugarà a Paterna el tercer i definitiu partit, que donarà el pas a la final contra el Barcelona i el dret de jugar la pròxima edició de la Champions League.