LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El Llevant no alça el cap

L'equip granota ha patit, contra el Palma, la huitena derrota seguida en la Lliga i continua cuer

Antoniazzi, en una acció del partit / Twitter: @PalmaFutsal

El Llevant continua sense reaccionar i serà una setmana més el cuer de la Primera Divisió de futbol sala. L'equip granota ha patit la huitena derrota seguida i ja encadena onze jornades sense guanyar, després de caure per 7-3 contra el Palma, segon classificat.

El partit se'ls ha posat molt costera amunt als llevantinistes, ja que els andalusos s'han avançat en el segon minut de joc, i en l'equador de la primera part ja perdien per 5-0. Pachu, poc abans del descans, ha retallat distàncies en el marcador.

En la represa, el ritme golejador ha baixat i Pedro Toro ha donat als seus alguna esperança de puntuar amb el 5-2 quan faltaven huit minuts. Però els locals no s'han deixat sorprendre i encara han marcat dos gols més. Marc Tolrà ha aconseguit l'últim gol granota.

La permanència queda ara a quatre punts, quan falten deu jornades perquè s'acabe la Lliga.