LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

L'Alzira no deixa de creure en el miracle

L'equip entrenat per Braulio Correal ha derrotat 2-3 el Xota i se situa a només tres punts de la permanència

Un jugador del Xota i un de l'Alzira lluiten per una pilota / Twitter: @CDXOTA

L'Alzira continua en estat de gràcia. L'equip de la Ribera Alta ha aconseguit la segona victòria consecutiva després de derrotar el Xota de Pamplona per 2-3 i ja té a tir de pedra la permanència. Després de sumar tretze dels díhuit últims punts en joc, els de Braulio Correal es queden a només tres punts de la salvació.

El partit ha arribat sense gols al descans i Tiago Selbach ha avançat l'Alzira ja en la represa. L'equip local ha capgirat el marcador en a penes dos minuts, però els valencians no s'han rendit. Carlos ha restablit la igualada i Rubi, a dos minuts per al final, ha marcat el gol del triomf i de l'esperança.

Qui ho hauria dit fa a penes sis jornades, quan els alzirencs només sumaven tres punts en catorze partits. Però l'equip de la Ribera Alta, en la seua primera temporada en l'elit, està obstinat a demostrar que el miracle de la permanència encara és possible.

Derrota del Peníscola

El Peníscola ha encadenat la cinquena jornada sense guanyar, després de perdre 2-4 contra el Valdepeñas al pavelló Juan Vizcarro. L'equip de Santi Valladares ha començat perdent, però un doblet de Juanqui ha capgirat el marcador abans del descans. Un hat-trick de Bynho en la represa ha acabat amb les esperances locals de puntuar i els del Baix Maestrat es queden a només dos punts de la zona de descens.