À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

Arón Canet estrena el Mundial amb podi

El pilot de Corbera ha inaugurat el caseller de podis en la primera carrera del Mundial de Motociclisme, a Qatar, amb una tercera posició en Moto 3.

Podi del Gran Premi de Qatar

Estrena del Mundial i primer podi per a Arón Canet. El pilot valencià de KTM partia des de la 'pole', però la potència de les Honda ha acabat imposant-se en l'emocionant Gran Premi de Qatar. Finalment ha entrat tercer a meta, per darrere de Kaito Toba, primer japonés que guanya una carrera en Moto 3, i de l'italià Lorenzo Dalla Porta. Es tracta del desé podi en la carrera d'Arón Canet, que ja l'any passat va quedar segon al circuit de Losail, i que a més, va arribar a liderar el campionat. Un bon inici per al pilot de Corbera, que enguany fitxava pel nou equip de Max Biaggi.

6 valencians al Mundial

En la posició número 17 ha finalitzat el pilot de Cullera Vicente Pérez. Jaume Masià, amb 3 dits del peu fracturats per una caiguda als entrenaments, ha abandonat la carrera per una caiguda que ha involucrat 4 pilots en la volta 2. Sergio García haurà d'esperar 12 dies per a complir 16 anys, l'edat mínima per a disputar grans premis. Tot i estar present a Qatar, el pilot de Borriana haurà d'esperar al pròxim gran premi per a estrenar-se.

Navarro i Lecuona abandonen

La participació valenciana al Mundial la completen en Moto 2 Jorge Navarro i Iker Lecuona. Els dos s'han vist implicats en una caiguda en la volta 2 i se'n van de buit del Gran Premi de Qatar.