Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

La victòria grogueta torna a l'Estadi de la Ceràmica

Després de deu jornades sense guanyar, el Villarreal s’imposa al Sevilla per tres a zero.

Toko Ekambi celebra amb Javi Calleja el segon gol al Sevilla / Doménech Castelló (Efe)

Contundent victòria del Villarreal a la Ceràmica contra el Sevilla per 3 a 0 després del malson d’estar deu jornades sense guanyar. Els groguets han eixit amb moltes ganes i han dominat en la primera part, fins que ha arribat el primer gol. Ha sigut als 19 minuts amb un córner ben col·locat que Álvaro González ha aprofitat i ha marcat de cap el seu primer gol. Ja en els minuts afegits de la primera part, una jugada coral entre Iborra i Bacca ha deixat Ekambi a soles davant de la porteria buida.

El Sevilla ha despertat en la segona part i ha assetjat contínuament l'àrea grogueta, tot i que finalment ha sigut Pedraza qui ha sentenciat el 3 a 0 a les acaballes del partit.

La Ceràmica ha bullit més que mai en poder gaudir del partit que esperava des de feia quasi tres mesos. Una recompensa per al suport incondicional de l’afició que en aquest partit s’ha fusionat amb l’equip.

El Villarreal ha aconseguit la segona victòria a casa que, seguida del triomf a Europa, fa créixer l'esperança que el submarí podria deixar prompte la zona baixa de la taula. Mentrestant, el Sevilla continua amb problemes per a guanyar fora de casa.