MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

El València s'acomiada de la Champions

Dos penals innocents en la primera part fan impossible una remuntada que ja de principi era molt difícil. El partit a porta tancada acaba amb una nova derrota davant de l'Atalanta per 3 a 4 i el València queda eliminat de la màxima competició europea.

Gameiro, autor de dos gols / Efe
10 de març 2020 - 23:06

La rebuda de l'afició a l'avinguda de Suècia ha sigut pròpia d'una vesprada gran, però la remuntada, pel resultat de l'anada i jugant-se a porta tancada, era molt difícil, quasi una utopia.

Ha acabat per fer-se missió impossible quan Diakhaby ha regalat un penal en el minut 3 i un altre en el minut 41. Entre penal i penal, Gameiro, en el minut 20, ha donat una xicoteta llum d'esperança que s'ha esvaït ben prompte. La primera part ha acabat amb 1 a 2.

Sense Diakhaby ha començat la segona part i el València no ha renunciat a fer l'heroica. Gameiro ha empatat a 2 en el minut 50 i Ferran Torres ha fet el 3 a 2 en el minut 67. El València ha recorregut al cor, però l'Atalanta ha aprofitat els forats que ha deixat l'aposta arriscada del València per a tornar a la realitat l'eliminatòria.

Iličić, per tercera vegada, ha foradat la porteria de Cillessen en el minut 71 i per quarta en el minut 82. El davanter eslové ha sigut l'autèntic bogí. El partit de tornada ha finalitzat en 3 a 4 i el València s'acomiada de la Champions League.