L'equip de Gattuso ha sumat el segon triomf en la Lliga amb una exhibició de futbol contra el Getafe

Lato celebra un dels gols / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
Hèctor Salvador @apuntesports
03 de setembre 2022 - 17:52 Actualitzat: 04 de setembre 2022 - 23:13

Mestalla ha viscut una festa. El València ha jugat un dels millors partits que es recorden en molt de temps i ha guanyat per 5-1 el Getafe davant d'una afició entregada. L'equip de Gennaro Gattuso ha sentenciat el partit en els primers quinze minuts, quan ja guanyava per 3-0, i ha sumat la segona victòria en la Lliga.

El València ha eixit com un vendaval i Lato ha fet esclatar Mestalla amb un autèntic gran gol en jugada personal en el minut 6. I quan encara no s'havien complit quinze minuts de joc, els blanc-i-negres ja guanyaven per 3-0, gràcies a les dianes de Samuel Lino i Samu Castillejo, que s'han estrenat com a golejadors amb la camiseta valencianista. L'única nota negativa de la primera part ha sigut la lesió de Marcos André per un fort colp.

En la represa, el Getafe ha tractat de redreçar la situació amb un triple canvi, però el guió no ha canviat. De fet, Nico González i Hugo Duro han arredonit la festa amb la maneta. Feia cinc anys que Mestalla no veia marcar cinc gols al seu equip. El d'Hugo Duro ha sigut, a més, el gol 3.000 del València en Lliga. Gattuso ha aprofitat l'avinentesa per a fer canvis i donar minuts a jugadors acabats d'arribar, com Ilaix Moriba i André Almeida, i els madrilenys han pogut maquillar el resultat amb el gol de l'honor, davant de la relaxació local. Ilaix no ha acabat el partit per doble groga, com tampoc Arambarri, en un final massa dur pel que hi havia en joc.

El València se situa amb sis punts a mitja taula i es retroba amb el triomf tres jornades després. Ara els de Gattuso visitaran Vallecas amb l'objectiu de sumar els primers punts com a visitants.