À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
EL RALL. MILLORS MOMENTS T6

Melero manté l'esperança

L’Athletic de Bilbao i el Llevant empaten a un en el partit de l'anada de les semifinals de la Copa del Rei.

Melero en el moment de fer el primer gol / Efe.

El Llevant veu més a prop la final de la Copa del Rei gràcies a l'empat a un que els de Paco López han tret de San Mamés en l'anada de les semifinals. Melero, al minut 25, ha fet el 0-1, i Martínez, al 57 ha fet el definitiu empat a un. El Ciutat de València, el 4 de març, dictarà sentència.

Al minut 25 el Llevant ha trencat el respecte mutu que fins aquell moment estaven mostrant-se els dos equips. Melero iniciava la jugada que acabaria caent a la banda de Jorge de Frutos. El 18 granota aconseguia posar una pilota en el punt de penal on el mateix Melero afusellava Unai Simón per a inaugurar el marcador i fer tremolar tot San Mamés.

Amb el 0 a 1 els de Marcelino passaven per uns minuts de màxima desorientació, però prompte han pres el comandament del partit. El Llevant s'ha tancat i els lleons han confiat la seua sort a les centrades des de la banda i a un tir llunyà de Raúl López . Envestides que el Llevant ha pogut resistir fins a arribar al descans.

Als vestidors, Marcelino ha canviat peces i des de l'inici de la represa el gran protagonista ha sigut el porter granota, Cárdenas. Ho ha parat tot fins al minut 57 quan Martínez ha rematat amb el cap una treta des del cantó per a fer l'empat a un.

Paco López ha vist que res de bo podia resultar si continuaven tancats. El tècnic ha canviat el dibuix i els ha deixat el baló als locals, però amb la intenció de fer mal a la contra.

S'intensificava la batalla de les tàctiques, el domini del baló contra l'eixida en velocitat. Els dos equips han acabat signant taules. Amb l'empat a un, el Llevant ix reforçat i tot es decidirà en el partit de tornada, al Ciutat de València el 4 de març.