El Llevant s'enfrontarà a l'Albacete, amb la tornada a casa, en la primera eliminatòria del 'play-off'

Els jugadors granotes celebren el gol del triomf / La Liga
Hèctor Salvador @apuntesports
26 de maig 2023 - 17:22 Actualitzat: 28 de maig 2023 - 00:50

El Llevant havia de guanyar i esperar una carambola. I l'equip granota ha complit amb la part de l'equació que depenia d'ells, en guanyar per 2-1 contra l'Oviedo al Ciutat de València. Però el Granada de Paco López no ha fallat i ha aconseguit l'ascens directe, juntament amb Las Palmas.

L'equip granota ha estat espés, com en aquest final de temporada, i a penes ha generat perill en tota la primera part contra un Reial Oviedo que no es jugava res. L'únic gol en els quatre partits que es disputaven alhora ha sigut el que pitjor li venia al Llevant, el del Granada.

I al quart d'hora de la represa, Postigo ha marcat en pròpia porta i ha encés els ànims de l'afició granota, que ha començat a mostrar la disconformitat amb el que estava veient a la gespa. Cinc minuts després, De Frutos ha aconseguit l'empat i, quan ja semblava que el Llevant acabaria cinqué i s'enfrontaria a l'Eibar amb la tornada a Ipurua, un gol de Wesley ho ha canviat tot. Els de Javi Calleja han acabat tercers i s'enfrontaran a l'Albacete, amb el segon partit al Ciutat de València.

L'altra eliminatòria la disputaran l'Eibar i l'Alabés, amb la tornada a Mendizorrotza. Els granotes, que han acabat tercers, sempre guanyaran l'eliminatòria si el partit de tornada acaba en empat després de la pròrroga, sense necessitat d'anar a una tanda de penals.