MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

El Llevant es classifica per a la següent ronda de la Copa sobre la botzina (1-2)

Sergio León, amb un doblet, ha marcat cinc gols en només dos partits del torneig.

Els jugadors del Llevant celebren el primer gol de Sergio León / Efe

El Llevant estarà en el sorteig de la següent eliminatòria de la Copa del Rei gràcies a dos gols de Sergio León contra el Portugalete, l'últim quan faltaven uns segons per al final del partit. Paco López ha introduït alguns canvis en l'alineació: els jugadors del planter Cárdenas, Pedraza i Giorgi han entrat en un onze liderat per Morales.

Durant la primera part del partit, el Llevant ha sigut superior i ha pogut avançar-se en el marcador amb dues accions en els primers minuts. Primer Son, amb un xut de falta que ha desviat la defensa local, i després Sergio León, amb un remat al pal, han pogut fer el primer gol del partit.

Precisament el davanter cordovés l'ha marcat després d'una errada de la defensa del Portugalete. Abans, l'equip basc ha pogut avançar-se en el marcador amb un llançament enverinat des de fora de l'àrea.

Amb un mínim avantatge del conjunt granota s'ha arribat al descans, però després del pas pels vestuaris, el partit ha canviat. El Portugalete ha controlat del baló i al minut 62 ha empatat l'eliminatòria amb un gol de cap de Musy.

Però quan els dos equips reservaven forces per a la pròrroga ha arribat el gol de la victòria granota. Sergio León, que ha marcat cinc gols en dos partits de Copa, ha aprofitat un bon centre de De Frutos per a classificar l'equip de Paco López.