À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

L'Hèrcules recupera el lideratge

L'equip alacantí ha sumat la huitena victòria de la temporada en el duel autonòmic contra La Nucia (1-0)

Dos jugadors d l'Hèrcules celebren el triomf / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules torna a ser el líder del grup tercer de Segona RFEF després de véncer en el duel autonòmic valencià contra la Nucia (1-0) i aprofitar l'entropessada del Lleida a Formentera. L'altra victòria valenciana en la jornada 10 l'ha protagonitzada l'Atlètic Saguntí, que ha guanyat per 0-1 el Penya Independent.

Un gol solitari de Marcos Mendes ha resolt el partit entre l'Hèrcules i La Nucia al Rico Pérez. L'equip de Rubén Torrecilla ha sumat tres punts que li permeten assaltar el primer lloc, mentre que el de Kiko Lacasa encadena huit jornades sense guanyar i es manté cuer.

L'Atlètic Saguntí escapa de la zona perillosa

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit la segona victòria seguida en derrotar per 0-1 el Penya Independent. Un gol de Pedro Torres en la primera part permet l'equip entrenat per Sergi Escobar allunyar-se de la zona de descens a Tercera RFEF, que queda ara a tres punts.

Empats del Mestalla i l'Alzira

El València Mestalla ha rescatat un punt en la visita a l'Espanyol B amb un gol de Rodrigo Farofa en els últims minuts del duel (1-1). Tot i l'empat, l'equip de Miguel Ángel Angulo s'acosta perillosament a la zona de descens a Tercera RFEF després d'encadenar cinc jornades sense véncer.

L'Alzira ha sumat un punt en la visita al Cerdanyola (2-2). L'equip entrenat per Marc García ha igualat fins a dues vegades l'avantatge local, amb els gols de Joaquín Rodríguez i Dylan en la segona part. Però aquest resultat no serveix perquè els de la Ribera Alta abandonen la zona de descens a Tercera RFEF.

Derrotes del Torrent i l'Oriola

La creu de la jornada han sigut les derrotes del Torrent i l'Oriola a casa. L'equip de Vicente Mir ha perdut 1-3 contra el Badalona al Sant Gregori, tot i avançar-se en el marcador. Adri Pérez ha inaugurat el marcador en el primer acte, però els catalans han remuntat en la segona part per a endur-se el triomf. Tot i la derrota, els de l'Horta Sud es mantenen en llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Oriola tampoc no ha pogut sumar res positiu en el seu duel a Los Arcos contra el Ieclà (2-3). L'equip entrenat per Óscar Sánchez ha rebut un gol només començar i ha vist com la renda visitant s'ampliava en la represa. El gol de Fran Martínez ha donat esperances de puntuar els oriolans, però Serpeta ha respost immediatament amb l'1-3. El gol de Juanmi Callejón en els minuts finals només ha servit per a maquillar el resultat.