LA FINESTRA ESPORTIVA

Kangin Lee, triat millor jugador del Mundial sub-20

El valencianista ha sigut clau en la gesta històrica de Corea del Sud.

Kangin Lee celebra un gol en la final contra Ucraïna / Reuters

El futbolista coreà del València CF, Kangin Lee, ha estat triat millor jugador del Mundial sub-20 disputat a Polònia. El 10 de Corea del Sud ha fet un campionat magnífic en què ha aconseguit xifres que l’avalen com un valor de futur. Els seus dos gols i quatre assistències en set partits han catapultat els seus en el subcampionat.

A més, l’esquerrà és el segon jugador més jove de la història (18 anys, 3 mesos i 28 dies) que aconsegueix el baló d’or d’un mundial sub-20 per darrere de Leo Messi (18 anys i 9 dies) en 2005.

El jugador del planter del València CF des dels 11 anys va obrir el marcador de la final contra Ucraïna de penal en el minut 5. Tot i això, el combinat asiàtic va acabar sucumbint per 3-1.

Futur incert

Kangin gaudirà ara d’un mes de vacances i, en principi, tornarà a la disciplina del València, amb qui té contracte fins al juny del 2022. No obstant això, els oferiments que el club té damunt la taula són molts. A ningú se li escapa que el futbolista pot tindre per davant un futur brillant. Queda definir si Marcelino està disposat a donar-li minuts en una temporada de Champions o prefereix que madure la seua qualitat en un altre equip.