Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

Europa dona oxigen al Vila-real (2-0)

L'empat entre el Manchester United i l'Atalanta deixa l'equip groguet colider, amb set punts, com els d'Old Trafford

Capoue celebra el primer gol del Vila-real / Agència Efe

Un patit triomf (2-0) contra el Young Boys suís dona aire a un Vila-real que, atrapat en la Lliga ha trobat una via d'escapada en la Lliga de Campions.

Un gol d'Étienne Capoue en el minut 35 ha permés a l'equip groguet retirar-se al descans amb avantatge, mentre que a dos minuts del final Danjuma, i després de molt de sofriment, ha marcat el gol amb el qual es tancava el partit.

El d'Unai Emery, de qui es parla que podria abandonar el submarí en direcció Anglaterra, s'han emportat els sis punts en disputa contra l'equip helvètic i queden en una bona situació davant les dues últimes jornades.

El pròxim partit en la competició europea serà contra el Manchester United, que hui ha empatat en l'últim minut contra l'Atalanta. Una victòria contra els dimonis rojos, a la Ceràmica, segellaria el pas a la següent fase.