Gala inaugural del Festival de Cine d'Alacant

L'Elx apunta a l'ascens directe (3-0)

Mitja hora de futbol dinàmic i vistós ha sigut prou perquè els de Beccacece hagen superat clarament l'Alcorcón

'Tete' Morente celebra el seu gol, el segon de l'Elx / LaLiga

L'Elx ha golejat l'Alcorcón i presenta la seua candidatura per a l'ascens directe a Primera Divisió. El futbol dinàmic i alegre de l'equip de Sebastián Beccacece ha superat l'equip madrileny amb claredat i contundència en la primera part.

L'equip il·licità, escarmentat per les últimes experiències contra equips de la part baixa, ha eixit decidit a marcar diferències des del primer minut. Mourad ha aprofitat un centre de Clerc per a marcar de cap, al segon pal, el primer gol (1-0, minut 10).

Amb l'Alcorcón que buscava el gol de l'empat, l'Elx ha tornat a colpejar, per mitjà de Tete Morante, que ha transformat un penal comés per Víctor a ell mateix (2-0, minut 27). Amb l'equip de Mehdi Nafti noquejat, Nico Fernández Mercau ha fet el tercer, després d'una gran acció personal a l'interior de l'àrea (3-0, minut 37).

Amb el partit resolt, l'Elx, que ni tan sols ha trobat a faltar el lesionat Mourad, ha baixat les revolucions en el joc i el duel ha perdut vertigen amb el pas dels minuts. L'Alcorcón no ha trobat mai la manera de ficar-se en el partit contra un equip local que s'ha dedicat la segona part a economitzar esforços i repartir minuts entre els menys habituals.