MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Victòria amb solvència del València Basket a la pista de l'Estrela Roja (63-80)

L'equip taronja aconsegueix una important renda a Belgrad en el partit d'anada de la primera ronda de l'EuroCup. La pivot taronja, Marie Gülich, s'ha retirat del partit en lesionar-se al turmell

Victòria del València Basket sobre l'Estrela Roja, en el partit d'anada de la primera ronda de l'EuroCup
15 de desembre 2021 - 23:30

El València Basket ha guanyat amb solvència l'Estrela Roja de Belgrad, per 63-80, en el partit d'anada de la primera ronda dels play-offs de l'EuroCup, disputat a la pista de l'equip serbi. Queralt Casas s'ha convertit en la millor jugadora taronja del duel, amb 14 punts, 11 assistències i 27 punts de valoració.

A l'inici del partit, la intensitat del joc del València Basket i la seua defensa havien permés a les valencianes encaixar només 6 punts, que les locals havien aconseguit des del tir exterior. Les sèrbies, però, han reaccionat i ha canviat la dinàmica, amb un parcial de 14-0, aprofitant les errades en atac de les de Rubén Burgos. L'Estrela Roja s'ha adjudicat el primer quart per 22-18. Al principi del segon temps continuava la igualtat màxima entre els dos equips, però les valencianes han pogut agafar distància en el marcador, amb una destacada Queralt Casas a la pista que ha trencant la defensa de l’equip local amb un ritme més frenètic. El València Basket ha aconseguit un avantatge còmode per anar al descans amb 30-40.

La pívot Marie Gülich es retira del partit en lesionar-se al turmell

En el tercer temps ha vingut l'esglai, amb la caiguda de la pivot taronja Marie Gülich, que s'ha retirat del partit en lesionar-se al turmell. L'ha substituïda Laura Gil en un València Basket que continuava dominant en el marcador, amb la seua solidesa defensiva. Aquest temps ha acabat amb un resultat de 44-59. En els últims deu minuts de partit, les actuacions de Cristina Ouviña i Queralt Casas permetien sostindre l'avantatge taronja, per acabar el duel amb un marcador de 63-80. La renda de l'equip valencià, de 17 punts, és contundent de cara al partit de tornada, que es disputarà dimecres que ve a la Fonteta.