À PUNT NOTÍCIES NIT

El València Basket no desperta

L'equip taronja ha perdut 67-83 contra l'Unicaja Màlaga i encadena la cinquena derrota seguida

Thomas fa una cistella enfront de la passivitat defensiva taronja / Miguel Ángel Polo (Efe)

El València Basket continua sense reaccionar. L'equip taronja ha patit la cinquena derrota consecutiva després de caure 67-83 contra l'Unicaja Màlaga en la novena jornada de la Lliga ACB. La Fonteta ha acomiadat l'equip amb xiulets després d'una nova entropessada que fins i tot complica les opcions de classificar-se per a la Copa del Rei.

L'equip d'Àlex Mumbrú ha començat bé, però no ha aprofitat el desencert ofensiu dels andalusos per a escapar-se en el marcador. De fet, el primer període ha acabat amb un ajustat 15-14. En el segon quart han aparegut els fantasmes dels últims dies i l'Unicaja ha agafat una renda important (25-40) que ha començat a desesperar la Fonteta. L'encert de Chris Jones des del tir lliure ha permés almenys reduir l'avantatge visitant en el descans (36-45).

En la represa, el València Basket s'ha acostat a només un punt després d'un triple de Bojan Dubljevic, però ha sigut un miratge. La falta d'encert de cara a cistella ha penalitzat els taronja en un últim quart desastrós que ha acabat amb xiulada general del poc públic que quedava a la Fonteta.

Caldrà reaccionar la setmana que ve, quan els esperen dos desplaçaments, primer a Belgrad contra el Partizan en l'Eurolliga i després a Madrid en la Lliga.