Novel·la negra a Les Useres amb Xavier Andrés

El periodista castellonenc inspira la seua primera novel·la en esta tradició arrelada a 7 segles d'història.

Novel·la negra a Les Useres amb Xavier Andrés
30 d'abril 2021 - 13:12

El periodista Xavier Andrés s'estrena com a autor amb 'Camino roto'. La seua primera novel·laconverteis el pelegrinatge de Les Useres al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa en el centre de la trama.

Una trama que barreja la novel·la històrica i la novel·la negra i que suposa el particular pelegrinatge de Xavier Andrés al mon de la literatura. 'Camino Roto' el va inciar fa molts anys quan es va quedar sense faena. Després d'anys en pausa, Xavier Andrés va reprendre la novel·la en ple confinament, va escriure el punt i final el mateix dia que els pelegrins haurien d'haver tornat a les Useres als 2020 però no ho pugueren fer degut a la pandèmia.

Ara amb este pràgines, Xavier andrés li ret homenatge a una festa que admira i que li va encisar des del primer dia que la va conèixer de primera mà com a periodista.

Este 1 de maig, el mateix dia que els pelegrins haurien de tornar a Les Useres i que per segon any consecutiu nop ho podran fer, Xavier Andrés presenta la seua primera novel·la que sempre estarà arrelada a la tradició de Les Useres amb més de 7 segles d'història.

També et pot interessar