José Luis López substitueix Rafa Simó com a portaveu de l'Ajuntament de Castelló

L'exregidor serà el nou director de l'Autoritat Portuària de Castelló i Monica Barabas entrarà a formar part del govern municipal.

Façana de l'Ajuntament de Castelló de la Plana
Façana de l'Ajuntament de Castelló de la Plana

Amb l'eixida del regidor socialista i portaveu del govern de l'Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, que passa a ser el director de l'Autoritat Portuària de Castelló, l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, ha fet públic que el seu càrrec l'ocuparà el regidor José Luis López.

Marco ha explicat que aquesta situació implica una “remodelació profunda” de les competències del grup municipal socialista que s'hauran de “compensar en totes les àrees, i adaptar els perfils existents”. Un exemple és que, a partir d'ara, Alcaldia assumirà la competència Agenda Urbana Europea, que tindrà com a objectiu la implementació dels objectius sostenibles dins de l'Agenda 2030.

D'una banda, entrarà a formar part del govern Monica Barabas, com a regidora, les competències de la qual seran les de Recursos Humans, Administració Electrònica i Innovació Digital.

Pel que fa als regidors, David Donate assumirà les competències de Seguretat Pública i Emergències, Hisenda i Comerç i Consum Sostenible; Pilar Escuder s'encarregarà de Turisme, Infraestructura Verda, Patrimoni i Ermites; Patrícia Puerta mantindrà les competències d'Ocupació i José Luis López passarà a ser tinent d'alcaldessa número 6 i assumirà les àrees d'Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, Equipaments i Serveis i Contractació.

La regidora Mari Carmen Ribera assumirà Benestar Social, Dependència i Infància i Cooperació; Omar Braina assumirà Esports i Festes; Isabel Granero s'ocuparà de Gent Major, Salut Pública i Cementeri; i Jorge Ribes de Mobilitat Sostenible, Ús de l'Espai Públic i Activitats i Joventut.

També et pot interessar

stats