Bonig assegura que el Botànic "està trencat" i aguantarà "perquè els uneixen les butaques"

La líder del PP valencià acusa el cap del Consell de "falta de lideratge, falta de cohesió i falta de gestió".

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig
La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig / Rober Solsona (Europa Press)

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha declarat que el govern del Botànic "està trencat" i que el pacte aguantarà perquè als seus socis els "uneixen les butaques", tot i que considera que han iniciat una "guerra de desqualificacions" i una "guerra soterrada" al Consell.

Per a Bonig, hi ha "falta de lideratge, falta de cohesió i falta de gestió", per la qual cosa Puig pot fer dues coses, o "donar per acabat el govern o intentar lidera-lo, i no està fent ni una cosa ni l'altra".

En resposta a les declaracions del síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó sobre un possible tripartit amb el PSPV i Ciutadans, Bonig ha manifestat que el president de la Generalitat "ja ha elegit els seus socis" en dues ocasions i "ha rebutjat sistemàticament el suport" del seu partit.

Pel que fa a les causes obertes relacionades amb les empreses del germà del president Ximo Puig, Francis Puig, la líder dels populars ha reconegut el dret a la presumpció d'innocència del cap del Consell. No obstant això, Bonig hi veu "indicis racionals de criminalitat". "Puig és el titular de la Presidència de la Generalitat que ha concedit subvencions, diners públics, al seu germà", ha insistit Bonig.

També et pot interessar

stats