L'Elx torna a la senda de la victòria

El Morvedre ha estat a punt de sumar un valuós punt a Tenerife, però ha acabat perdent per la mínima (24-23).

L'Elx defensa una acció d'atac del Gijón
L'Elx defensa una acció d'atac del Gijón / Twitter: @cbm_elche

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 13 de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'Elx s'ha retrobat amb la victòria contra el Gijón (27-14) després de la desfeta a Granollers i el Morvedre se n'ha anat de buit de Tenerife (24-23) tot i fer un gran partit.

L'Elx passa per damunt del Gijón

L'Elx ha sumat la huitena victòria de la temporada després de superar amb contundència el quart classificat, el Gijón, en una gran segona part de l'equip de Joaquín Rocamora.

El partit ha començat igualat, tal com es preveia atenent la classificació dels dos equips. A poc a poc l'Elx ha anat obrint un clevill en el marcador, que en l'equador de la primera part ha arribat a ser de cinc gols (8-3). La diferència s'ha mantingut i el marcador en el descans reflectia un 14-9.

El partit s'ha trencat en la represa, gràcies a la defensa de l'Elx, que ha parat l'atac de les asturianes. De fet, el Gijón només ha convertit cinc gols en tota la segona part i les jugadores de Rocamora s'han emportat un contundent triomf (27-14).

El Morvedre deixa escapar un punt

El Morvedre, després de dues jornades sense perdre, tenia una complicada visita a Tenerife. L'equip de Montse Puche ha donat la cara en tot moment, però se li ha escapat un punt en l'últim sospir.

El Tenerife ha portat la iniciativa, però el Morvedre no s'ha despenjat en el marcador, que reflectia un ajustat 6-4 en l'equador de la primera part. Les locals han aconseguit obrir un petit clevill i se n'han anat als vestidors amb un 14-9.

Després d'uns minuts inicials de dubtes, el Morvedre ha començat a retallar distàncies i ha entrat en els últims cinc minuts amb tres gols per davall (22-19). L'equip de Montse Puche ha aconseguit empatar el duel a 23, però un gol en l’últim segon les ha privades d'aconseguir un més que merescut premi.