El Llevant continua intractable i es manté líder

Els granotes han sumat la sisena victòria consecutiva contra el Pozo Múrcia (4-2), que en sumava cinc seguides.

Els jugadors granota celebren un dels gols
Els jugadors granota celebren un dels gols / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha aconseguit la sisena victòria consecutiva en la Primera Divisió de futbol sala després de véncer 4-2 El Pozo Múrcia, un del equips més en forma de la Lliga. Els granotes mantenen així el lideratge, amb només dos punts d'avantatge sobre el Cartagena. La cara negativa de la jornada l'ha protagonitzada el Peníscola, que ha perdut a Còrdova contra un rival directe (2-0) i després de sis derrotes seguides cau a llocs de promoció de descens.

Sisé triomf seguit del Llevant

El partit ha començat amb un Llevant amb dubtes que s'ha vist sorprés pel bon inici dels murcians. A poc a poc els granotes s'han anat traient la pressió i han començat a demostrar tot el seu potencial. Els gols s'han fet esperar i han arribat en els cinc últims minuts de la primera part. Jorge Santos ha avançat el Llevant gràcies a una assistència de Mario Rivillos. Però els granotes no en tenien prou i abans del pas pels vestidors Marc Tolrà i Rivillos, en un minut, han ampliat l'avantatge fins al 3-0.

En la represa, els visitants han eixit decidits a retallar distàncies en el marcador, però s'han topat amb un gran Fede que desbaratava una i altra vegada les ocasions dels murcians. Han hagut d'esperar fins al minut 31 per a poder batre el porter llevantinista, mitjançant Paradynski, però en menys d'un minut, han aconseguit fer el segon, obra de Pacheco. Però el Llevant no s'ha atemorit i ha sabut jugar els últims minuts davant de la pressió del rival. Esteban, a poc més d'un minut per al final ha sentenciat el duel quan els murcians ja jugaven amb porter jugador a la recerca de l'empat.

El Peníscola no alça el cap

El Peníscola ha encadenat la sisena derrota seguida en la Lliga en perdre 2-0 contra el Còrdova, un rival directe per la permanència. El canvi en la banqueta, amb l'arribada de Carlos Sánchez en substitució de Manolín, no ha fet reaccionar l'equip.

Tuli controla la pilota / Twitter: @peniscolafs

El partit ha sigut molt igualat, amb alternatives per als dos equips i el marcador no s'ha estrenat fins al minut 17, quan Perín ha avançat els locals. Davant de la falta d'encert ofensiu, els peniscolans han optat per jugar-se-la amb porter jugador a la recerca de l'empat. Però l'estratègia no ha resultat, ja que Zequi, en el minut 38 ha fet el segon i definitiu gol.

El Peníscola cau a llocs de promoció de descens a Segona després de 15 jornades sense guanyar i sis derrotes seguides, tot i jugar contra un equip que també sumava cinc partits perduts consecutivament.