Un autogol condemna el València contra l'Atlètic de Madrid (0-1)

Els de Simeone desfan la igualada amb un gol en pròpia porta de Toni Lato.

L'Atlètic de Madrid només ha pogut desfer la igualada a Mestalla amb un gol en pròpia porta de Toni Lato en el minut 80. A les 16:15 hores, el València començava la batalla. Javi Gracia comptava d'inici amb Guedes, amb Maxi recuperat i amb Manu Vallejo. Banqueta per a Lee Kang-in. En l'onze de Simeone no estava l'exvalencianista Kondogbia, ni Joao Felix, que entraven en la segona part. Els blanc-i-negres deixaven arrere una setmana marcada pel positiu de Txérixev, les lesions de Gayá, Cillessen i Diakyabi i la pluja.

Jaume, el millor de la primera part

Minut de silenci per Maradona i Juan Cruz Sol. L'Atlètic de Madrid incomodava el València en els primers minuts encara que Lemar topetava amb un immens Jaume. La possessió del baló era per als visitants, però quan Soler i Racic s'escapaven portaven perill. El serbi feia treballar Oblak, i també Yanus Musah. Thomas Lemar s'atrevia en les dues porteries perquè en un intent de tallar una jugada de Wass quasi li marca al seu porter, i minuts després el francés feia lluir-se Jaume Doménech en l'altra àrea. La primera acabava amb Marcos Llorente buscant un gol que no ha arribat.

Gol en pròpia porta de Toni Lato

A la represa i davant la falta de gol, Simeone feia entrar Joao Felix per Lodi. Wass evitava que l'Atlètic s'avançara. Intentaven desfer la teranyina defensiva del València, que patia una nova baixa per lesió, la de Guillamón. El substituïa Eliaquim Mangala. Al minut 65 Kondogbia xafava la gespa de Mestalla com a matalafer, 25 dies després d'eixir del club.

Javi Gracia arriscava amb un triple canvi. Donava entrada a Correia, Gameiro i Sobrino per Maxi, Vallejo i Yunnus. El deempat arribava amb una jugada de mala sort. Toni Lato marcava en pròpia porta el gol de l'Atlètic de Madrid al minut 79. El València no abaixava els braços i fins al final desbaratava l'efectivitat ofensiva del rival, que puja al més alt de la taula amb la Reial Societat. Mala fortuna la que ha tingut hui l'equip de Mestalla. El València juga la pròxima jornada de lliga a Ipurúa, al camp de l'Eibar. El pròxim dimarts l'Atlètic de Madrid rep al Wanda el Bayern en la Champions.