L'Oriola encarrila l'ascens a Segona B

L'equip del Baix Segura guanya el Langreo per 2-1.

L'equip de Baix Segura posa per a les càmeres minuts abans del començament del partit / Natxo Lara

La primera part del partit ha estat dominada per l'Oriola, i tot aquest esforç ha culminat en els dos gols del conjunt del Baix Segura. En el minut 12 Ayo ha rematat una centrada de Rafita en el cor de l'àrea i ha obert el camí de la victòria dels oriolans. Els locals han continuat insistint en el seu joc i a la mitja hora han aconseguit el segon gol. Una jugada per la banda esquerra amb passada de Salvi ha culminat en la rematada de cap d'Antonio.

Ja en la represa, el Langreo ha augmentat la intensitat del seu joc. Per la seua banda, l'Oriola s'ha relaxat i ha abaixat el rendiment. En aquesta segona part, els asturians han assetjat la porteria dels oriolans amb uns quants xuts perillosos fora de l'àrea.

Finalment, en el descompte el Langreo ha provocat una falta des del lateral i en l'execució ha arribat el gol per als asturians, amb una rematada de cap de Nacho. Aquest gol del Langreo col·loca l'equip dins de l'eliminatòria.

El partit de tornada es jugarà diumenge que ve en l'estadi Nou Ganzábal de Langreo, a les 18:00 h. L'Oriola viatjarà a terres asturianes amb la intenció de fer valdre aquest resultat i ascendir a Segona B.