L'Elx s'allunya del precipici (2-1)

Els de Fran Escribá sumen contra el Sevilla la segona victòria seguida al Martínez Valero.

Raúl Guti celebra el seu segon gol de la temporada
Raúl Guti celebra el seu segon gol de la temporada / Manuel Lorenzo (Efe).

L'Elx certifica el canvi de rumb amb Fran Escribá a la banqueta. La victòria per 2 a 1 contra un Sevilla en llocs Champions trau els il·licitans de la zona de descens deu jornades després, encara que els resultats d'altres partits de la jornada poden mantindre l'Elx en zones de perill.

Tot i guanyar, el partit viscut al Martínez Valero ha transcorregut sense massa emoció fins als últims deu minuts. Raúl Guti ha avançat en el marcador els il·licitans al minut setanta. Ha sigut després d'una treta de banda que ha retallat Fidel i ha llançat cap a Guti, qui l'ha transformada en gol. Només havien passat cinc minuts quan Guido Carrillo ha marcat el segon. La jugada ha començat amb una treta de falta de l’Elx, la pilota ha pegat en el pal i ha entrat abans que el porter rival la traguera amb la mà. La situació ha generat confusió i després de la revisió del VAR, s’ha donat per bo el gol. 2-0 per a l’Elx.

El Sevilla, que ja havia eixit a la segona part amb una marxa més, ha augmentat la pressió sobre la porteria dels locals. El porter il·licità, Edgar Badía, ha cobrat gran protagonisme en els minuts finals del partit. No ha pogut evitar el tercer intent del rival i al minut 89, Luuk de Jong marcava el gol per als de Lopetegui després d'una centrada d'Acuña. L'àrbitre ha afegit cinc minuts més i els sevillans han assetjat la porteria dels locals, però l'Elx s'ha mantingut ferm i ha defés el seu avantatge fins a la fi del partit.