L’Elx derrota el Vila-real B amb els gols d'Iván Sánchez i Nino

L’equip il·licita encarrila el camí cap a l’ascens a segona divisió després de guanyar per dos gols el filial groguet.

Partit disputat al Martínez Valero davant 20.000 aficionats

Al Martínez Valero, davant 20.000 espectadors, l’Elx ha presentat les seues credencials per a pujar a segona divisió en endur-se el primer partit de l’eliminatòria. Dues jugades han marcat la primera part. El gol de l’Elx, al minut 31 de partit en el llançament d’una falta, a baló parat Iván Sánchez  avançava els il·licitans amb un bon gol. I al 44, l’arbitre xiulava penal a favor dels groguets en frenar José Juan a Raba. Adrià Dalmau errava el llançament de la pena màxima, i disposava d’una segona oportunitat en el rebuig del porter, Zotko evitava que la pilota acabara dins de la porteria. A l’ucraïnés l’han hagut d’atendre per un colp abans del descans.

El 2 a 0 l’ha anotat Nino

A la represa del partit, Nino, que hui ha eixit des de l'inici, ha sigut qui ha marcat la diferència. Al minut 57, el veterà davanter andalús firmava el 2-0 per als locals. En la recta final de l’encontre, el Vila-real ha anat creixent-se i ha intentat buscar un gol que el ficara de nou dins l’eliminatòria però s’han quedat sense premi. L’Elx s’ha tancat darrera per a evitar el perill groguet i han acabat perdent temps i trencant el ritme del rival. Tot i que al minut 87 han buscat la porteria de Cantero i l'arbitre, Del Río Lozano, ha anulat una diana a Javi Flores per fora de joc.

Encara queda el partit de tornada per a l’ascens a segona que es jugarà al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real el pròxim cap de setmana. El guanyador del duel será l’equip que pujarà a la divisió de plata.