El Llevant es consolida en la segona posició

L'equip granota ha resolt la visita a Eibar en la segona part (0-2), després que les locals es quedaren amb 10.

Les jugadores granota celebren un dels gols a Eibar
Les jugadores granota celebren un dels gols a Eibar / La Liga

Cara i creu per als equips valencians en la jornada 21 de la Primera Iberdrola. El Llevant ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a Eibar (0-2) i s'aferra al segon lloc. El València ha patit una remuntada i ha acabat perdent contra el Sevilla (1-2), en un duel contra un rival directe.

Tercera victòria seguida del Llevant

El Llevant ha allargat la bona dinàmica de les últimes setmanes i s'ha imposat a l'Eibar per 0-2 en un partit que s'ha decidit en la segona part, quan les locals s'han quedat amb una jugadora menys.

L'equip granota ha dominat el joc des dels primers instants contra un Eibar que defenia amb línia de sis, la qual cosa ha dificultat que les granotes trobaren espais per a atacar la porteria de Malena. La primera part ha acabat sense gols i sense moltes ocasions per a marcar-ne.

El partit ha canviat completament en la represa. Les basques s'han quedat amb una futbolista menys per l'expulsió de Carla Morera en el 49 i a penes un minut després Alba Redondo, ha avançat el Llevant. Les de María Pry han continuat amb el domini de la pilota i han sentenciat el duel en el minut 72 gràcies a un gol de la pitxitxi Esther. Amb aquest triomf, el Llevant augmenta a sis punts la distància amb el seu perseguidor, el Reial Madrid, que encara ha de jugar el partit d'aquesta jornada.

Derrota del València

El València ha perdut a l'Antonio Puchades contra el Sevilla tot i avançar-se en el marcador, en un partit igualat amb imprecisions per part dels dos equips. Les jugadores de José Bargues han deixat escapar l'opció d'empatar amb les andaluses en el huité lloc de la classificació.

Les jugadores del València celebren el gol de Cnadela / La Liga

Les blanc-i-negres s'han topat d'inici amb un Sevilla més ben posicionat en el camp que, a més, aconseguia aproximar-se amb més contundència a la porteria defensada per Enith. Poc a poc les locals han trobat la profunditat que els faltava i han començat a crear perill en atac. Candela, en aprofitar el rebuig de la defensa després d'una falta, ha avançat el València en el minut 16. El gol ha sentat bé a l'equip de Bargues, que s'ha fet amb el control de la pilota, però quan millor estava l'equip, ha arribat l'empat, amb una diana de Claudia Pina poc bans del descans.

La segona part tampoc ha començat bé per a les locals, ja que quan encara no s'havia arribat al minut 50, Pina ha culminat la remuntada. L'equip entrenat per l'exvalencianista Cristian Toro ha dominat el joc, però l'entrada de Carla Bautista, amb aparicions per la banda esquerra de l'atac, ha despertat el València. Una gran assistència seua ha pogut suposar l'empat, però Jansen no ha encertat davant la portera rival. L'equip de Bargues ho ha seguit intentant fins al final, però la falta d'encert de cara a porta ha sigut decisiu perquè se n'anaren amb les mans buides.