El gol de César Díaz dona aire al Castelló

El Castelló guanya per 1 a 0 el Saragossa, en un partit exigent sense moltes oportunitats clares de gol.

Victòria important del Castelló

Victòria balsàmica del Castelló a casa contra el Saragossa, per un gol a zero, obra de César Díaz "Manchego", i que fa respirar al conjunt d'Óscar Cano, amb 15 punts en la taula classificatòria.

En principi, el Saragossa serà un rival directe en la lluita per la permanència i la victòria és, sens dubte, una bona dosi de confiança per al Castelló. Un triomf treballat, en un partit exigent, sense moltes oportunitats clares i que semblava encaminat a acabar sense gols fins a l'entrada de César Díaz en el minut 78. Cinc minuts més tard ha sigut l'encarregat de fer el gol i donar-los els tres punts als alb-i-negres.

Dissabte el Castelló s'enfrontarà al Mallorca, segon classificat amb 32 punts a només un del líder, l'Espanyol.