Cristian acosta el Castelló a Segona B

Els blanc-i-negres empaten a Portugalete amb un gol en el temps afegit (1-1), i Castàlia decidirà.

L'alegria de Cristian després de marcar el gol de l'empat per al CE Castelló
L'alegria de Cristian després de marcar el gol de l'empat per al CE Castelló / CE Castelló

Un gol de penal de Cristian en el minut 94 ha permés al Castelló sumar un valuós empat en la visita al camp de La Florida de Portugalete en el partit d'anada de l'eliminatòria final de la promoció d'ascens a Segona Divisió B. El marcador final (1-1) ha permés al conjunt de la Plana fer un bon resultat de cara a la tornada, el pròxim cap de setmana a l'estadi de Castàlia, que dictarà sentència.

El conjunt blanc-i-negre ha aconseguit un doble objectiu en aquest primer partit de la sèrie final: no caure derrotat i, el més important, marcar en camp contrari, fonamental en una competició per eliminatòria. Amb aquest resultat, l'equip entrenat per Sergi Escobar tornarà a Segona Divisió B si no encaixa cap gol al Castàlia, on s'ha mostrat un equip molt sòlid en les eliminatòries d'ascens.

El partit no ha resultat senzill per al CE Castelló, que, sobretot, en la primera part s'ha dedicat a defendre i a impedir que el Portugalete fera perill. Els alb-i-negres no s'han acostat a la porta contrària però sí que han impedit que els bascos crearen ocasions de gol. Tan sols han patit en alguna acció aïllada.

En la represa, el Castelló s'ha espavilat i ha mirat cap a la porteria contrària, buscant un gol que poguera emportar-se per al partit de tornada. Però quan més equilibrat estava l'encontre, ha arribat el gol local, obra de Gabriel (minut 57), que ha marcat de cap a l'eixida d'un córner. El gol no ha afectat els jugadors del Castelló, que han buscat la porta contrària i han gaudit d'ocasions per a fer l'empat, després que el col·legiat ha xiulat un penal fet al central Arturo en l'última jugada del partit.

A més dels aficionats desplaçats a terres basques, la resta de l'afició blanc-i-negra també s'ha ajuntat per veure el partit en una pantalla gegant instal·lada en el Pavelló Ciutat de Castelló, on els aficionats orelluts s'han donat cita per a presenciar la transmissió de la televisió d'À Punt, que ha emés en directe l'enfrontament des de Portugalete.

Molts dels aficionats blanc-i-negres que no han pogut desplaçar-se al camp del Portugalete s'ha ajuntat per veure el partit en una pantalla gegant instal·lada en el Pavelló Ciutat de Castelló.