L'HLA Alacant diu adéu a la LEB Or

L'equip alacantí perd davant del Canoe per 62 a 74.

El Canoe guanya la batalla a l'HLA Alacant i puja a la LEB Or
El Canoe guanya la batalla a l'HLA Alacant i puja a la LEB Or / HLA Alacant

L'HLA Alacant jugarà una temporada més en la LEB Plata. L'equip alacantí ha desaprofitat l'oportunitat de pujar de categoria en perdre esta nit davant del Canoe per 62 a 74. La LEB Or haurà d'esperar. L'equip de David Varela ha estat molt nerviós al llarg de tot el partit, amb molta ansietat. Ni el pavelló Pedro Ferrándiz, ple de gom a gom, ha servit de bàlsam per a calmar els nervis i espentar l'equip cap a l'èxit.

El partit ha sigut una lluita constant, molt igualada des del principi. Al final del primer quart s'ha arribat amb un marcador en contra de 14 a 17, però en el descans els locals guanyaven 34 a 33. La igualtat era màxima. Un tu a tu sense pal·liatius, propi d'una gran final. Però en la represa, a poc a poc els nervis han anat apareixent i en el tercer quart s'ha arribat amb una diferència de més d’onze per al Canoe, 45 a 56. Un colpidor parcial de 0 a 16 s'ha convertit en una llosa insuperable. El somni de pujar s'ha anat esvaint a poc a poc. Ni un triple d'Orion a última hora s'ha celebrat com cal. La llum se n'ha anat al pavelló com a presagi d'un malson del qual costarà despertar.

El 62 a 74 final és un colp molt dur per a un equip i per a una afició després d'una temporada llarga on tot havia anat molt bé. El Canoe ha sigut un vencedor just.