L'Elx i el Vila-real B no s'han acostat al líder

L' Hèrcules ha sigut l'únic equip dels set valencians de Segona B que ha guanyat en la jornada 32.

L'Elx i el Mallorca han empatat sense gols al Martínez Valero
L'Elx i el Mallorca han empatat sense gols al Martínez Valero / Elx CF

L'Elx i el Mallorca, amb més de 7.000 aficionats al Martínez Valero, han protagonizat un duel de primera. El líder ha sigut el primer a crear perill encara que els il·licitans han anat agafant força a mesura que avançava el partit. Verdú i Benja han pogut posar per davant els franjaverds en la primera part però no han tingut encert. Tampoc ha aconseguit veure porteria Nino, el jugador amb més partits en l'Elx. La polèmica ha estat present, i l'àrbitre no ha xiulat un penal de Sastre a Josan, que l'afició demanava. Escudero Martín ha expulsat Pacheta i dos jugadors vermellons.

Així és que el líder és més líder i l'Elx continua perseguint-lo en la zona de promoció d'ascens. És segon amb 57 punts. I aquest mateix registre té el Vila-real, tercer en la classificació després d'empatar a un al camp del Sabadell. Els groguets també han perdut una bona ocasió per a acostar-se al líder. El groguet Xavier Quintillá ha firmat en el 77 la diana de la igualada.

L'Alcoià ha empatat però a zero, i ha tret un important punt al camp del Peralada Girona. L'Ontinyent ha caigut derrotat a Son Malferit davant de l'Atlètic Baleares per 3-1. Sascha maquillava el resultat amb el seu gol en el minut 60. La pròxima setmana reben al Clariano a l'Atlètic Saguntí, que continua de baixada: ja porta 6 derrotes. Aquesta jornada ha caigut a casa davant de l'Hèrcules. Un gol de l'enratxat Chechu en el minut 11 donava la victòria als de Josip Visnjic, que en sumen dues seguides. Al Mestalla se li complica la promoció amb una nova derrota, ara a Lleida. Els de Miguel Grau caigueren per 3-2. Álex Blanco i Miguel Merentiel, quan eixiren al camp, encengueren, amb els seus gols, un partit que el filial valencianista va arribar a estar perdent per 3-0.