À Punt Mèdia estrena el dilluns 2 de desembre la sèrie ‘Parany’

Es tracta de la primera producció pròpia d’època de la televisió pública valenciana.

Parany

À Punt estrenarà el dilluns 2 de desembre la sèrie de ficció Parany, una de les apostes més ambicioses de la televisió pública valenciana. Parany s’emetrà en horari de prime time cada dilluns, a partir de les 21:50 hores. Es tracta de la primera sèrie d’època d’À Punt Mèdia i consta de quatre capítols que es podran seguir cada dilluns durant el mes de desembre.

Parany és un obra creada per Rodolf Sirera, que en aquesta producció encapçala un equip de guionistes consolidat i amb èxits de pantalla anteriors, com ara La catedral del mar. Es va rodar en diverses localitzacions de la ciutat de València i la dirigeix Juan Luis Iborra (Enloquecidas, Aquí no hay quien viva o Todos los hombres sois iguales).

La sèrie també inclou una destacada llista d’intèrprets, entre ells, Juli Mira —que rebrà demà el Premi d’Honor de l’Audiovisual Valencià— en el paper d’Azaña. En completen el repartiment Andrew Tarbet, Lorena López, Aina Requena, Lara Salvador, Fabrizio Meschini o Rafa Llinares.

Parany és una sèrie d’intriga ambientada en la València capital de la Segona República, l’any 1937, en plena Guerra Civil, convertida en centre d’atenció per a polítics, diplomàtics i funcionaris, entre d'altres. La sèrie narra la història d'un periodista nord-americà destinat a València, on coneix una dona molt especial que intervé en fets decisius per a la Segona República.

Parany es va presentar el mes d’octubre de 2018 en la Mostra de València Cinema del Mediterrani. Ara arriba per primera vegada a la televisió.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar