La preqüela de l’Anunci del Sexenni Morella, per Hu Zhao

El presentador de Xino xano va aprofitar la seua visita a Morella per a veure com són els preparatius per a l’Anunci del Sexenni

Hu Zhao durant el seu pregó

Les visites de Hu Zhao en Xino xano sempre són ben profitoses i Morella no n'és una excepció. De la mà d’Ariadna, la pregonera de 2018, i Raul, del grup de teatre del poble, Zhao aprén a fer el pregó per a l'Anunci del Sexenni de Morella. Durant el programa, Zhao descobrirà en què consisteix la tasca del pregoner i què és la tomatina del confeti. També aprendrà a arrissar el paper, una tasca que tot bon morellà ha de saber fer per a tindre-ho tot preparat per a l’Anunci.

Per a viure l’experiència completa, Zhao es compromet a fer de pregoner de l’Anunci al final del programa. Per això Raul l’ensenyarà a entonar i pronunciar correctament, mentre Ariadna li mostrarà com són les carrosses i l’acompanyarà a cavall durant el seu recorregut com a pregoner.

Una volta apreses les lliçons més importants, Zhao farà un xicotet tast del que és l’inici de la festa grossa de Morella.

Si vols saber més sobre Morella, recupera el programa complet ací:

També et pot interessar

stats