Sàndwitx supercruixent

Fàcil
2 hores
4 persones

I superbo

Sàndwitx supercruixent
Sàndwitx supercruixent
30 de gener 2023 - 19:59

Atenció, perquè estem a punt de preparar un sàndwitx supercruixent! El més important d’este plat és que està superbo i supercruixent, independentment del que porte.

Però, en aquest cas, el farem amb:

  • Pa de motle amb llavors 
  • 1,5 kg de llom de porc en una peça
  • 250 g de tires de pimentó torrat 
  • 200 g de formatge per a fondre
  • 3 alls
  • 3 ous 
  • Julivert fresc
  • Timó fresc
  • Romer
  • Pa ratllat cruixent 
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva 0,4
  • Sal
  1. Salpebrem la carn i l’enfornem a 180 °C durant 35 minuts, aprox.
  2. Saltem els pimentons amb l’all, julivert, timó i romer.
  3. Farcim els sàndwitxos amb els pimentons, la carn i el formatge.
  4. Passem els sàndwitxos per ou i pa ratllat, i els fregim.
  5. Els escorrem sobre paper absorbent i els servim.

Nutrició: carn de porc

Gràcies als avanços en la genètica, durant els últims 40 anys el porc ha perdut un 30% de greix, un 15% de calories i un 10% de colesterol. El llom de porc és, després del rellom, la part de l'animal amb més proteïnes i menys greixos, encara que dependrà molt de la manera de cuinar-lo. El magre de porc se sol incorporar a les dietes hipocalòriques i per al desenvolupament muscular. Proteïna d'alta qualitat biològica. Alt contingut en vitamines B1 i B3.

També et pot interessar

stats