Sàndwitx supercruixent
I superbo
Atenció, perquè estem a punt de preparar un sàndwitx supercruixent! El més important d’este plat és que està superbo i supercruixent, independentment del que porte.
Però, en aquest cas, el farem amb:
Ingredients
- Pa de motle amb llavors
- 1,5 kg de llom de porc en una peça
- 250 g de tires de pimentó torrat
- 200 g de formatge per a fondre
- 3 alls
- 3 ous
- Julivert fresc
- Timó fresc
- Romer
- Pa ratllat cruixent
- Pebre negre
- Oli d’oliva 0,4
- Sal
Elaboració
- Salpebrem la carn i l’enfornem a 180 °C durant 35 minuts, aprox.
- Saltem els pimentons amb l’all, julivert, timó i romer.
- Farcim els sàndwitxos amb els pimentons, la carn i el formatge.
- Passem els sàndwitxos per ou i pa ratllat, i els fregim.
- Els escorrem sobre paper absorbent i els servim.
Nutrició: carn de porc
Gràcies als avanços en la genètica, durant els últims 40 anys el porc ha perdut un 30% de greix, un 15% de calories i un 10% de colesterol. El llom de porc és, després del rellom, la part de l'animal amb més proteïnes i menys greixos, encara que dependrà molt de la manera de cuinar-lo. El magre de porc se sol incorporar a les dietes hipocalòriques i per al desenvolupament muscular. Proteïna d'alta qualitat biològica. Alt contingut en vitamines B1 i B3.