Creps mediterrànies

Intermedi
30 minuts
2 persones

Una proposta culinària molt mediterrània amb formatge de pastor

Creps mediterrànies
Creps mediterrànies / À Punt Mèdia
10 d'octubre 2022 - 20:00

Preparem creps caprese, un plat atractiu i equilibrat. Aquestes creps mediterrànies que cuinarem seran molt especials, perquè utilitzarem tofu, un producte que encara és prou desconegut a les nostres cases, a més de la resta d’ingredients que vos mostrarem.

  • 8 tomaques cherry
  • Ruca
  • Formatge curat
  • Anous torrades
  • Sal
  • Oli verge extra
  • Vinagre de Mòdena

Per al pesto:

  • Alfàbega
  • Formatge de llet crua d'ovella
  • Anacards
  • Sal
  • Oli verge extra

Per a les creps:

  • 2 ous
  • 100 g de farina d'avena
  • 220 g de llet

Per al farcit:

  • 1 ceba
  • 1 carabasseta
  • 100 g de tofu
  • Orenga
  • Sal
  1. Triturem els ingredients del pesto.
  2. Guisem les verdures amb el tofu.
  3. Mesclem els ingredients de les creps.
  4. Coem les creps una a una.
  5. Farcim les creps amb les verdures i les enrotllem.
  6. Servim amb una ensalada de ruca.

L'ensalada caprese que inspira aquestes creps porta els ingredients més emblemàtics de la cuina italiana (tomaca, mozzarella i alfàbega), els mateixos que la famosa pizza margherita

No vos podeu quedar sense tastar-les! Una recepta que mai no decep.

També et pot interessar

stats