Creps mediterrànies
Una proposta culinària molt mediterrània amb formatge de pastor
Preparem creps caprese, un plat atractiu i equilibrat. Aquestes creps mediterrànies que cuinarem seran molt especials, perquè utilitzarem tofu, un producte que encara és prou desconegut a les nostres cases, a més de la resta d’ingredients que vos mostrarem.
Ingredients
- 8 tomaques cherry
- Ruca
- Formatge curat
- Anous torrades
- Sal
- Oli verge extra
- Vinagre de Mòdena
Per al pesto:
- Alfàbega
- Formatge de llet crua d'ovella
- Anacards
- Sal
- Oli verge extra
Per a les creps:
- 2 ous
- 100 g de farina d'avena
- 220 g de llet
Per al farcit:
- 1 ceba
- 1 carabasseta
- 100 g de tofu
- Orenga
- Sal
Elaboració
- Triturem els ingredients del pesto.
- Guisem les verdures amb el tofu.
- Mesclem els ingredients de les creps.
- Coem les creps una a una.
- Farcim les creps amb les verdures i les enrotllem.
- Servim amb una ensalada de ruca.
L'ensalada caprese que inspira aquestes creps porta els ingredients més emblemàtics de la cuina italiana (tomaca, mozzarella i alfàbega), els mateixos que la famosa pizza margherita.
No vos podeu quedar sense tastar-les! Una recepta que mai no decep.