Els polítics fan cas en campanya de les reivindicacions dels votants?

Temporada 1 3 min.
12

Els electors comproven si la classe política s'ha fet ressò de les preocupacions que ens plantejaren en el programa transmèdia 'A tu què t'importa'.

El diumenge 7 d'abril, en prime time i davant de cinc representants polítics, s'iniciava el programa transmèdia A tu què t'importa. Al plató Jèssica Crespo i Adelaida Ferre el presentaven en pantalla, via Facebook, expandit pel web, alimentat per xarxes socials i produït per tecnologia mòbil. Gràcies a aquest projecte multiplataforma amb denominació d'origen, repassàvem les preocupacions dels futurs votants, comarca a comarca.

Amb el títol ras i clar d'A tu què t'importa, demanàrem a la nostra audiència que ens fera públics els seus reclams com a ciutadans. Superada la cita electoral, els nostres peticionaris han estat molt pendents de la campanya i el balanç és decebedor.

Josep Maria Besalduch, llaurador de Puçol, ens detallava els seus malsons per la desastrosa temporada citrícola. Els investigadors Jesús Martínez i Rafael Sánchez també posaren de manifest la precarització de la ciència. I en el camp de l'educació, els integrants de l'associació Avast sol·licitaven a l'administració una atenció personalitzada per a les xiquetes i els xiquets d'altes capacitats.

Cap d'ells ha vist, ni ha llegit, ni ha escoltat les seues reclamacions en els discursos ni mítings de les diverses candidatures. Cap ressò del seu quadern de queixes que manifesta un possible curtcircuit entre emissió, recepció i missatge.

Continguts