Ambient assolellat

dimecres 10

Canvi en la situació meteorològica. Dia assolellat, encara amb algun núvol residual al golf de València, però que ràpidament es desfarà. De vesprada, s’espera un cel completament ras, amb núvols prims arribant per l’interior, però que no taparan el cel. Les temperatures començaran a pujar hui, un parell de graus, però ho faran de forma més destacable i general demà. 

Hem començat la jornada amb el cel ras en pràcticament tot el territori, llevat d’algun banc de boira en algunes valls interiors i els núvols baixos residuals al golf de València, que es desfaran ràpidament. De vesprada arribaran alguns núvols alts per l’interior nord, poc importants. El vent bufarà fluix, en règim de brises, llevat de l’extrem nord, on encara durant el matí bufarà el mestral amb ratxes moderades.

Pel que fa a les temperatures, hem despertat amb valors més baixos de forma general, a causa del cel més ras de primera hora. S’han donat gelades moderades en punts de l’interior, on destaquen les enregistrades en comarques com els Ports, l’Alt Maestrat, l’Alcalatén i el Racó d’Ademús.

Les temperatures diürnes començaran a pujar respecte a jornades anteriors, amb valors més agradables al migdia, i que es podran aproximar als 20 °C a les comarques del sud.

Demà serà un dia assolellat, però amb pas de núvols alts que emblanquinaran el cel. El vent bufarà de ponent, amb ratxes moderades a l’interior centre, i les temperatures pujaran de forma general, especialment les màximes. Es poden acostar als 25 °C al golf de València.

També et pot interessar