Boires de matí i núvols al llarg del dia

Les boires de matí a les valls centrals es convertiran en núvols baixos que persistiran fins al migdia.

VÍDEO | Boires de matí i núvols al llarg del dia

Demà dimarts, a les comarques centrals, començarem amb un ambient molt humit que propiciarà la formació de núvols baixos per la matinada i també de boires a les valls de l'interior. Aquestes boires s'aniran dissipant al llarg de les hores i s'uniran a la massa de núvols alts i mitjans que afectaran tot el territori per la vesprada. A la resta del territori, l'oratge serà tranquil pel matí, amb núvols prims que enteranyinaran el cel.

A causa de les boires, les temperatures mínimes seran més altes i difícilment hi haurà gelades a l'interior. Les temperatures màximes demà, es mantindran estables respecte hui amb excepció de les serralades del nord d'Alacant, on pujaran entre 2 i 4 °C. A l'extrem sud del territori també hi haurà un increment moderat de temperatures.

Per als pròxims dies esperem més inestabilitat a tot el territori, sobretot a les comarques de l'interior. Dimecres al matí seguirem amb boires i els núvols seran els protagonistes a tot el territori. Per la vesprada no es descarten alguns ruixats dèbils per les serres del Maestrat i els Ports. Les temperatures s'incrementaran notablement a la Vall d'Albaida i la Costera amb màximes que poden arribar als 28 ºC.

Dijous tindrem un cel molt més ennuvolat al llarg de la jornada i poden caure ruixats a qualsevol punt del territori, no obstant això, estem parlant de plugims dispersos que sobretot faran acte de presència per la vesprada. Serà difícil veure el Sol.

Divendres a primera hora hi hauran ruixats residuals a les comarques del sud i després el sol guanyarà força. Les temperatures també s'incrementaran una miqueta per la vesprada.

També et pot interessar

stats