Avís taronja per tempestes i pluges fortes

Els ruixats més intensos s'esperen a partir del migdia a les comarques centrals i del nord.

VÍDEO | Avís taronja per tempestes i pluges fortes

Els ruixats i les tempestes seran els protagonistes durant els pròxims dies. L'arribada d'un embossament d'aire fred farà créixer els núvols amb força, a més de provocar un descens tèrmic molt destacable.

A partir del migdia d'aquest diumenge, l'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'avís taronja, que significa risc important per a la població, per tempestes que deixaran fins a 40 litres per metre quadrat en una hora, acompanyades de pedra, a pràcticament tota la demarcació de Castelló, a l'interior de València i àrea del golf de València.

Precaució als barrancs i rambles, ja que poden créixer de forma sobtada. Durant la nit i la matinada les tempestes continuaran a les comarques centrals, mentre que aquest dilluns, el risc més important de ruixats forts es trasllada al sud.

Les ramassades vindran acompanyades d'un descens tèrmic important. Entre hui i demà, les temperatures cauran fins a 10 °C respecte dels valors registrats els últims dies. L'ambient serà fresc per a l'època de l'any. A partir de dimarts, les tempestes aniran a menys, però no desapareixeran del tot. Si voleu conéixer-ne més detalls, podeu consultar la previsió meterològica.

També et pot interessar