Arriben pluges, tempestes i neu

Durant la jornada de demà començaran a afectar-nos les primeres precipitacions de vesprada. La matinada de divendres es formarà una borrasca davant de les costes d'Alacant que deixarà pluges generoses a la meitat sud del territori

Avisos
Avisos / Oratge
02 de març 2022 - 20:34
Dijous
Dijous / Oratge

Demà de matí encara tindrem una certa tranquil·litat. Les temperatures màximes baixaran i les més elevades quedaran al voltant dels 22 °C. Tindrem pas de núvols mitjans i alts, i a mesura que avance el matí aniran fent-se més compactes de l'interior a la costa. Registrarem les primeres precipitacions a primera hora de la vesprada en punts de l'interior i aniran fent-se generals.

Triple
Triple / Oratge

Durant la matinada de divendres s'aïllarà una bossa d'aire fred en altura que aconseguirà formar una borrasca en superfície davant del litoral d'Alacant. S'esperen precipitacions que podran ser fortes i acompanyades de tempesta i granís menut en qualsevol punt de la façana litoral de la meitat sud. Pareixen més probables al litoral d'Alacant. És per això que l'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'avís groc per precipitacions al litoral sud de València i nord d'Alacant. A més, s'espera una baixada molt forta de les temperatures, i per això l'Aemet també manté actiu l'avís groc per nevades a l'interior de Castelló i nord de València perquè s'hi poden acumular més de 4cm per damunt dels 1.100 metres.

Pluges a la vista
Pluges a la vista / Oratge

A partir del migdia la borrasca s'allunya i esperem que les precipitacions se centren a l'entorn de les muntanyes d'Alacant. De vesprada anirà a millor i començarà a eixir el sol de nord a sud.

Dissabte tindrem una nit freda i un matí assolellat. Durant el dia els núvols aniran a més. No es descarta algun ruixat al sud de València i nord d'Alacant.

Vol Vistabella
Vol Vistabella / Oratge

Continueu informats amb les pròximes actualitzacions de l'oratge.

També et pot interessar

stats