"Tota la Pobla som Wafaa": la Pobla Llarga rebutja l'assassinat de la jove

La població celebrarà cada 17 de juny una jornada contra la violència masclista

Imatge de la concentració a la Pobla Llarga per l'assassinat de Wafaa
Imatge de la concentració a la Pobla Llarga per l'assassinat de Wafaa / EFE

El veïnat de la Pobla Llarga s'ha concentrat aquest dijous de vesprada en memòria de la jove Wafaa Sabbah, que ha aparegut en un pou a Carcaixent. En la protesta ha participat la corporació municipal i la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.

En el dia en què es compleixen 19 mesos de la desaparició, i com el 17 de cada mes des que va desaparéixer Wafaa, veïnes i veïns s'han concentrat amb el lema "La Pobla Llarga contra la violència masclista", en rebuig a l'assassinat de la jove i en solidaritat amb la família.

Calero ha qualificat el dia com a "tràgic". La delegada del govern espanyol, visiblement emocionada, ha lamentat els assassinats masclistes i en aquest cas, ha dit que és el d'un home "que volia ser parella d'una jove i la va matar per no aconseguir el seu objectiu".

"Una societat digna no pot consentir que se'ns mate a les dones pel fet de ser dones. La societat no pot suportar més morts. Aquest mes de maig ha sigut tràgic", ha remarcat la responsable del govern espanyol a la Comunitat Valenciana.

Un moment de la concentració
Un moment de la concentració

Per la seua banda, l'alcaldessa de la Pobla Llarga, Neus Garrigues, ha expressat el suport i la solidaritat a la família de la jove, com han fet des del moment en què va desaparéixer. La Pobla Llarga celebrarà cada 17 de juny una jornada contra la violència masclista i ha decretat tres dies de dol.

També et pot interessar

stats