Rescaten un home deshidratat i desorientat a la zona muntanyosa de Vilallonga

L'home va ser evacuat per via aèria de la zona on el van localitzar i traslladat fins a un centre hospitalari

Un moment del rescat
Un moment del rescat / Consorci Provincial de Bombers de València

Els Bombers del Consorci de València rescataren aquest diumenge de vesprada un home que s'havia perdut en una zona muntanyenca de Vilallonga, a la Safor. La zona era de difícil accés via terrestre, i l'home es trobava deshidratat i desorientat.

L'avís els va arribar al voltant de les 16:40 hores i el Consorci va mobilitzar un dispositiu de cerca i rescat amb efectius de bombers de Gandia, tres unitats de comandament del Consorci i el Grup de Rescat en Altura GERA amb l'helicòpter del Consorci V-990, segons fonts del Consorci.

Les tasques de cerca terrestre i aèria per la zona que solia transitar l'home van tindre èxit i el van localitzar en una zona d'accés difícil per via terrestre. Després de fer una primera valoració de la víctima, que es trobava cansat i deshidratat perquè feia hores que se li havia acabat l'aigua, se li han proporcionat les primeres assistències sanitàries fins que s'ha recuperat.

L'home va ser evacuat per via aèria amb l'helicòpter, acompanyat dels rescatadors i sanitaris, i se'l va traslladar fins a l'helisuperfície del Consorci a Alzira, des d'on mitjans sanitaris el van portar a l'hospital.

També et pot interessar

stats