Els Reis d’Orient visiten les comarques d’Alacant

Ses Majestats no han volgut deixar cap municipi alacantí sense visitar.

Els Reis d’Orient visiten les comarques d’Alacant

Ses Majestats d'Orient han visitat aquest dimarts els municipis de la província d’Alacant, perquè no han volgut faltar a la seua cita amb els xiquets i xiquetes tot i que enguany no es puguen abraçar.

Amb les PCR fetes i portant un missatge d’esperança a la xicalla han visitat Alcoi, on se celebra la cavalcada més antiga d’Espanya, i des d’on han enviat un missatge als xiquets i xiquetes perquè sàpien on podran trobar els seus regals.

Després han visitat el municipi d’Ibi, on han fet un itinerari de vint quilòmetres per a arribar a tots els carrers i que els pugueren veure tots els xiquets i xiquetes. Però ho han fet sense detindre’s en cap moment per a no generar aglomeracions.

A Elda s’ha mantinugt la tradicional baixada de les torxes des del cim del Bolón encara que, enguany, la llum d’aquest foc no ha guiat el camí de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Carregats de regals han passat per Elx, Benidorm, Torrevella o Alacant on els campaments reials amb distància han substituït les cavalcades massives.

A la Vila Joiosa, els Reis d'Orient han arribat amb descapotable i a Crevillent ens han mostrat el seu costat més modern incorporant videotelefonades a una nit que, encara que inèdita, continua sent màgica.

També et pot interessar