Els Reis d’Orient visiten les comarques d’Alacant

Ses Majestats no han volgut deixar cap municipi alacantí sense visitar.

VÍDEO | Els Reis d’Orient visiten les comarques d’Alacant

Ses Majestats d'Orient han visitat aquest dimarts els municipis de la província d’Alacant, perquè no han volgut faltar a la seua cita amb els xiquets i xiquetes tot i que enguany no es puguen abraçar.

Amb les PCR fetes i portant un missatge d’esperança a la xicalla han visitat Alcoi, on se celebra la cavalcada més antiga d’Espanya, i des d’on han enviat un missatge als xiquets i xiquetes perquè sàpien on podran trobar els seus regals.

Després han visitat el municipi d’Ibi, on han fet un itinerari de vint quilòmetres per a arribar a tots els carrers i que els pugueren veure tots els xiquets i xiquetes. Però ho han fet sense detindre’s en cap moment per a no generar aglomeracions.

A Elda s’ha mantinugt la tradicional baixada de les torxes des del cim del Bolón encara que, enguany, la llum d’aquest foc no ha guiat el camí de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Carregats de regals han passat per Elx, Benidorm, Torrevella o Alacant on els campaments reials amb distància han substituït les cavalcades massives.

A la Vila Joiosa, els Reis d'Orient han arribat amb descapotable i a Crevillent ens han mostrat el seu costat més modern incorporant videotelefonades a una nit que, encara que inèdita, continua sent màgica.

També et pot interessar