La policia desmantella a Gandia un laboratori amb més de 400 plantes de marihuana

En l'operació a la barriada de Beniopa s'ha detingut dos homes de 28 i 55 anys gràcies a l’olor de les plantes

Laboratori de cultiu 'indoor' de  marihuana desmantellat a Gandia
Laboratori de cultiu de marihuana desmantellat a Gandia / EuropaPress

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un laboratori de cultiu en interior on han intervingut 415 plantes de marihuana, amb un pes total aproximat de 58 quilos, així com 38 transformadors de llum i 38 focus. En l'operació s’ha detingut dos homes de 28 i 55 anys.

Les investigacions les van iniciar agents de la comissaria de Gandia a principis del mes de setembre, després de saber que en una casa de la barriada de Beniopa, en la qual s'estava fent reformes, podria estar cultivant-se marihuana a causa de la forta olor que emanava.

Els agents, després de verificar els fets i a conseqüència de les investigacions i vigilàncies que van dur a terme, acabaren identificant el responsable del cultiu i, després de demanar la pertinent autorització judicial, van registrar el domicili i hi van trobar una plantació de marihuana custodiada per un altre home encarregat de les tasques de manteniment.

La casa, que estava sent rehabilitada, comptava amb sistemes elèctrics i de lampisteria per al desenvolupament accelerat de la plantació. Més avant es va comprovar que tot l'entramat estava connectat de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica, segons explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Els arrestats, amb antecedents per fets similars i per altres tipus de delictes, han passat a disposició judicial. Finalment s’ha decretat l'ingrés a la presó dels dos.

També et pot interessar

stats