La Guàrdia Civil drena el pou que amagava el cadàver de Wafaa per a trobar noves evidències

Busquen restes humanes i peces de roba per a tancar la reconstrucció del crim i apuntalar l'acusació contra el detingut, David Soler

Uns envelats de la Guàrdia Civil oculten els treballs dels agents al pou on estava el cadàver de Wafaa
Uns envelats de la Guàrdia Civil oculten els treballs dels agents al pou on estava el cadàver de Wafaa / À Punt NTC

La Guàrdia Civil fa noves actuacions a la finca de Carcaixent on divendres passat van localitzar el cos sense vida de Wafaa Sabbah. Agents de les unitats de muntanya han drenat el pou on hi havia el cadàver de la jove a fi de facilitar l'actuació del grup d'activitats subaquàtiques per a localitzar més restes de la víctima i alguna de les peces de roba que li faltaven; evidències que apuntalen la investigació sobre el detingut, David Soler, i que ajuden a reconstruir què va passar el 17 de novembre de 2019, l'última data en què es té constància que la xica, de 19 anys, continuara amb vida.

Els agents han marxat de la finca amb bosses amb els materials que han recuperat del fons del pou, després d'un matí de treballs.

L'autòpsia apunta a una mort violenta per estrangulament i la possibilitat que fora violada. Si es confirma l'agressió sexual, la família de la xica, a través del seu advocat, buscarà una petició de pena de presó permanent revisable quan arribe el juí contra Soler. Car recordar que el detingut no ha confessat ser el responsable de l'homicidi i només ha indicat la ubicació del cos.

Agents de la Guàrdia Civil inspeccions la finca familiar de David Soler, el detingut pel presumpte assassinat de Wafaa Sabbah
Agents de la Guàrdia Civil inspeccions la finca familiar de David Soler, el detingut pel presumpte assassinat de Wafaa Sabbah / À Punt NTC

La Guàrdia Civil també vol aclarir si, com apunta l'autòpsia, el detingut va disparar la jove amb una escopeta de perdigons per a intimidar-la i evitar que fugira, ja que la víctima tenia ferides d'aquests projectils.

David Soler, que té antecedents per maltractaments, ja va protagonitzar un incident amb una arma similar durant un episodi d'assetjament i amenaces a una exnóvia. La Guàrdia Civil també l'investiga en relació a la mort d'Isabel Elena, una dona embarassada de sis mesos a Xàtiva el passat 11 de juny.

El presumpte homicida va ingressar a la presó dissabte passat després de confessar davant els investigadors on es trobaven les restes mortals de Wafaa Sabbah després d'un any i mig en parador desconegut. 

També et pot interessar

stats