L'Ajuntament de Nules investiga si la policia es va negar a auxiliar dues persones atrapades en el cotxe en un túnel negat

Les dues persones, d’edat avançada, foren rescatades finalment per un familiar que es va llançar a l’aigua

L'Ajuntament de Nules investiga per què la policia no va auxiliar una parella atrapada en un túnel negat / À Punt NTC

L’Ajuntament de Nules ha obert una investigació per esbrinar si la policia del municipi es va negar a auxiliar dues persones majors atrapades dins del seu vehicle davall d'un túnel negat. 

Les fortes tempestes d’aquest dijous negaren molt ràpidament alguns túnels en diverses localitats i en alguns van quedar cotxes atrapats. 

Ara l'Ajuntament de Nules ha obert una investigació perquè aquesta presumpta mala praxi podria haver acabat en desgràcia. 

El cotxe en què anaven Teresa i Jesús amb el seu gos es va quedar atrapat davall del túnel del camí de la Mar de Nules. Segons han explicat a À Punt NTC la situació els va obligar a demanar auxili a un cotxe de la policia que estava a uns metres d’ells, però van observar bocabadats que el vehicle s’allunyava sense ajudar-los.

Jesús ha narrat que portava el mòbil damunt i va poder trucar a la seua neta per demanar-li auxili i ella va enviar el seu marit, Julio, a rescatar-los. Els va traure del cotxe just a temps d’evitar una desgràcia, i amb l’ajuda del veïnat va traure de l'aigua la parella i el gos. Uns minuts després arribaren els bombers.

Segons ha explicat el matrimoni, els agents de policia els han demanat perdó i asseguren que actuaren així perquè en cap moment no van veure el cotxe i que no va ser una negació d’auxili deliberada.

À Punt NTC s'ha posat en contacte amb el consistori i amb la policia local, que han declinat fer declaracions sobre aquesta qüestió.

També et pot interessar

stats