Interroguen l’entorn de la dona que va aparéixer morta a Massarrojos

La germana de la víctima havia denunciat la desaparició en una comissaria de València aquest dissabte. 

Séquia de Montcada, en les immediacions de Massarrojos, on un llaurador va localitzar el cos sense vida de la dona de 43 anys
Séquia de Montcada, en les immediacions de Massarrojos, on un llaurador va localitzar el cos sense vida de la dona de 43 anys

La Guàrdia Civil interroga aquest dijous els familiars i amics de la dona de 43 anys que un llaurador va trobar aquest dimarts surant sense vida a la séquia reial de Montcada, al seu pas per la pedania valenciana de Massarrojos. Amb aquests interrogatoris pretenen reconstruir els últims moviments de la víctima, veïna de València i a qui se li va perdre la pista aquest dissabte. 

La germana d’aquesta dona, que ja s’ha identificat, havia denunciat la desaparició de la seua familiar en la comissaria de la policia de Trànsits de València. 

La Guàrdia Civil no ha trobat el mòbil de la dona, però sí dos bosses amb objectes personals. Per aquesta raó, no es descarta la possibilitat que el cadàver vinguera de més a dalt de la séquia, però tampoc de massa lluny. L’autòpsia ajudarà a aclarir aquests dubtes. 

De moment es desconeix si la xica va caure i va morir en no poder eixir del toll d’aigua, o si la van matar i després van llançar el cadàver a la séquia.

També et pot interessar

stats