Detinguts tres treballadors del Port de València en una operació antidroga

La Policia Nacional ha intervingut 450 quilos de cocaïna en un contenidor que anava del Brasil a València

Droga intervinguda al Port de Las Palmas de Gran Canaria
Droga intervinguda al Port de Las Palmas de Gran Canaria / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària, han intervingut 450 quilos de cocaïna en un contenidor amb origen al Brasil i la destinació del qual era València.

El contenidor va ser inspeccionat en el Port de Las Palmas de Gran Canaria, el seu primer punt d'entrada a Espanya i lloc on es va intervindre la droga, segons un comunicat policial, en el qual s'ha informat també que tres persones que treballaven en el Port de València han sigut detingudes per la seua relació amb els fets.

Les recerques es van iniciar quan, pels canals habituals de cooperació duanera, es va rebre informació de la possible contaminació amb substància estupefaent, presumiblement cocaïna, d'un contenidor amb destinació València.

Als efectes es va constituir un equip conjunt d'investigadors conformat per funcionaris de la Policia Nacional, Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i la Guàrdia Civil.

Un dispositiu de vigilància en el Port de València, amb unitats homòlogues a les del Port de Las Palmas, acabà amb la detenció de les tres persones que intentaven recuperar la droga cinc dies després que el contenidor entrara a Espanya.

També et pot interessar