Acaip denuncia l’agressió a un funcionari de la presó de Castelló

Al treballador el traslladaren d'urgència a l'hospital, on el van intervindre quirúrgicament.

Acaip denuncia l’agressió a un funcionari de la presó de Castelló
Acaip denuncia l’agressió a un funcionari de la presó de Castelló

L’Agrupació dels Cossos de l’Administració d’Institucions Penitenciàries (Acaip) ha denunciat l’agressió que va patir un funcionari a la presó de Castelló el dimarts passat. Segons detalla el sindicat en un comunicat, el treballador va rebre “un colp fort a la cara” propinat per un intern del departmanet on prestava servei.

Els fets es van produir quan els funcionaris es van trobar amb una baralla entre interns. Els treballadors van aconseguir separar els implicats i van acabar traslladant-los a l'oficina del departament per si portaven objectes punxants. Va ser en aquest moment quan un dels interns va propinar una punyada en la cara a un dels funcionaris.

Com a conseqüència, el funcionari agredit presentava una lesió a la cara i un esquinç al bíceps, per la qual cosa va ser traslladat d'urgència a l'hospital, ja que va ser necessària una intervenció quirúrgica.

Des d’Acaip afigen que, en el moment de l’agressió, el centre penitenciàri no disposava d’un metge, una situació que consideren “altament alarmant” ja que, segons indiquen, “mostra la desprotecció i la falta de mitjans” de la presó.

També et pot interessar

stats