Més de 136.000 alumnes sense classe en 88 municipis valencians per la pluja

Es mantenen tancats, també, 13 centres de diversitat funcional i de majors com a mesura preventiva.

Més de 136.000 alumnes sense classe en 88 municipis valencians per la pluja

Un total de 136.281 alumnes s'han quedat sense classe a la Comunitat Valenciana per la pluja de les últimes hores. D'aquesta xifra, 62.508 corresponen a les comarques de València i 73.773 a les d'Alacant. Segons les últimes dades de la Conselleria d'Educació, 88 municipis han decidit suspendre l'activitat escolar com a mesura preventiva.    

 

Els 49 pobles que han suspés les classes a València pertanyen a les comarques de la Safor, la Ribera Alta i Baixa, i la Canal de Navarrés, mentre que els 39 d'Alacant pertanyen a la Marina Alta i Baixa, el Baix Segura i el Baix Vinalopó.

La Universitat de València també ha suspés les classes al campus d'Ontinyent i han informat que l'estudiantat i el professorat que no puga desplaçar-se als diversos campus universitaris no es veuran afectats acadèmicament. 

Segons el 112 GVA, el telèfon d'emergències ha rebut, des de les 8:00 h d'ahir diumenge fins a les 9:30 h de hui vora 645 telefonades que s'han traduït en 533 incidents. 

13 centres de diversitat funcional i de majors, tancats

D'altra banda, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives manté tancats 13 centres de majors i de persones amb diversitat funcional de les comarques del sud de València i del nord d'Alacant, davant de l'avís roig per fortes pluges.

També et pot interessar