Un ex-'marine' mata quatre persones, inclòs un bebé, en un tiroteig a Florida

El militar, que actuava sota l'efecte de les metamfetamines, va disparar indiscriminadament contra persones amb què no té cap relació

Agents de Policia Florida conduixen als calabossos el presumpte autor de l'atac, Bryan Riley, de 33 anys
Agents de la Policia de Florida traslladen el presumpte autor de l'atac, Bryan Riley, de 33 anys / Reuters

Un ex-marine dels Estats Units ha matat quatre persones, entre elles un bebé de tres mesos, en un tiroteig a Florida. L'agressió va ocórrer la matinada del diumenge, quan l'home, vestit de camuflatge i protegit amb un jupetí antibales, va començar a disparar contra el veïnat d'unes vivendes de la ciutat de Lakeland, a l'oest de l'estat.

Primer va matar un home de 40 anys i després el bebé i la seua mare, de 33 anys, que va morir amb la criatura als braços. A la casa del costat va matar també l'àvia, una dona de 66 anys. Una xiqueta d'11 anys ha sigut ingressada a l'Hospital Tampa General en estat greu amb múltiples trets.

L'agressor ha sigut identificat com Bryan Riley, de 33 anys, un exmilitar que va servir a l'Iraq i l'Afganistan i treballava actualment per a una companyia de seguretat. Segons les autoritats, no té cap relació amb les víctimes i va actuar sota els efectes de metamfetamines.

Riley, que no tenia antecedents criminals, es va rendir després de rebre un tret de la Policia, ha sigut traslladat a un hospital, on va intentar furtar l'arma d'un agent.

En declaracions a la Policia, ha manifestat que les víctimes "van pregar per les seues vides", però que les va matar igualment, segons ha explicat l'alguatzil del comtat, Grady Judd.

"Haguera estat bé que haguera eixit amb una arma, perquè llavors li haurien disparat molt. Però no ho va fer perquè era un covard", ha manifestat Judd.

La nòvia del detingut ha declarat que en les últimes setmanes havia empitjorat la seua estabilitat mental i havia començat a dir que parlava amb Déu.

També et pot interessar

stats